• 08-09-2022

    J Bijvank

    (10.0)

    Fijne auto, beetje rumoerig aan achterzijde

  • 06-09-2022

    Ron Mulderij

    (9.1)

    Zie mijn review op: https://www.autoweek.nl/reviews/artikel/hyundai-ioniq-electric-premium-2017/

  • 03-09-2022

    Billy Tang

    (9.7)

    Deze versie Hyundai Ioniq Electric. Is een auto dat aan de buitenkant misschien wat minder aantrekkelijk is. Maar van binnen veel, veel ruimte. Goede zitcomfort. Het heeft nu geen snellader systeem zoals de Ioniq5 maar van 5 naar 80 % batterij aan een snellader duurt het 40 minuten. Verder moet je gewoon genieten van je rit. Het is geen snelle bak zoals de Tesla. Maar daarentegen een goede en degelijke auto geheel electrisch. En op zomerse dagen en ideale weeromstandigheden kan het zelfs meer rijden dan het WLTP cijfers. Al met al een topauto.

  • 17-08-2022

    Renske Guijt

    (9.7)

    Eigenlijk is alles perfect aan, op en in deze auto. Ziet er sportief, maar toch netjes uit en rijd erg prettig, met alle comfort die men zich maar kan wensen. Geen spijt.

  • 09-08-2022

    BC van Leeuwen

    (10.0)

    We hebben nu 13000 km op de teller en het bevalt uitstekend, we willen nooit meer anders dan elektrisch. We zijn terug van 3 weken vakantie door Duitsland naar een week in Oostenrijk, S?lden, was 2300 km. Natuurlijk wat spannend hoe het laden zou verlopen. Ik had 6 laadpassen aangeschaft waarvan ??n voor ?19,85, maar de rest bewust zonder abonnement. De eerste paar keren was het "spannend" welke laadpas ik kon gebruiken, maar daarna ging alles soepel. Blijkt, dat je ook een heleboel kan gebruiken met de QR-code die op de sokkel staat, want dan betaal je gewoon meteen via Paypal of bank- of creditcard. Paar keer heb ik de Shell/Chargemap-pas en de Engie-pas gebruikt. We hielden overigens een veiligheidsmarge aan van plm 60km aan om evt verder te kunnen zoeken naar een laadplek, als de eerste keuze niet beschikbaar was. Langs de snelwegen h?lemaal geen probleem, h??l veel Aral, BP en Shell stations. Daarbuiten veel bij Lidl en Aldi en regelmatig grotere leveranciers zoals Ionity met zelfstandige grote oplaadstations in grotere gemeentes. 3 keer in hotels gratis tot 100% kunnen laden met hun vaste aansluiting! Was 3x boven 310 km! Nu in NL 344 km! Ik neem aan, door de buitentemperatuur van boven 25 graden. (In NL ?s winters meestal 285km) Bergpassen rijden was dikke pret. Vaak gingen we met een actieradius-kmstand naar boven en kwamen met dezelfde stand weer beneden?, ik had meestal de regenereerstand op 2 streepjes staan en met wat spelen met de flippers ging het magnifiek! Gemiddeld zag ik een verbruik van 13 kwh/100km, is volgens mij best zuinig. Nu rijden wij ook altijd wel "netjes", dus bij wegtrekken niet gas op de plank, maar rustig opbouwen. Dit ??k om bandenslijtage in toom te houden. Leuke ervaring vooral in Oostenrijk was, dat daar nog h??l weinig elektrische auto's zijn, dus de mensen kijken vaak verbaasd om als ze een "ali?n-geluid" horen aankomen. Conclusie: Bijzonder fijne en slimme auto, geld dubbel en dwars waard! T?ch gaan we over plm 2 jaar, als we het 4 jrs-contract kunnen "openbreken" voor een Kona 64kw, misschien wel een Ionic 5. Dit vanwege hogere instap, het snellere laden en meer actieradius.

  • 09-08-2022

    John Krieken

    (8.9)

    Top auto. In bijna 3 jaar tijd geen echte problemen mee gehad behalve een keer een terugroepactie voor de koelleidingen maar dat was geen showstopper

  • 28-02-2022

    B. Tabingh

    (7.7)

    Fijne ruime auto. Superzuinig en een van de meest effici?nte elektrische auto?s die je kunt kopen. De auto is comfortabel afgestemd maar in sportmodus verrassend snel. Minpunt: de auto kan niet goed snelladen, max 45 kWh. Ioniq5 doet dat beter! In Nederland kom je een heel eind met de actieradius van (in de praktijk) 265 km maar voor de vakantie rit naar het buitenland is ie dus minder geschikt.

  • 08-05-2021

    Carel Lange

    (8.9)

    Heerlijke auto!

  • 28-02-2021

    Norbert Vermeulen

    (7.7)

    Comfortabele auto, niet heel snel, maar zeker wel vlot. Goede stoelen en van binnen prima ???? Bereik van bijna 300 km met normaal rijden, Prijs kwaliteit dikke voldoende

  • 23-02-2021

    Ad Winden

    (9.1)

    Fijne en zuinige auto