• 24-07-2019

  Tonny Smeets

  (9.7)

  Mooie auto en geweldig om in te rijden. Elektrisch rijden is voor mij een andere manier van vervoer en de uitdaging ligt erin om zo zuinig mogelijk te rijden. Tot nu toe is 10,8 kW/100 km het zuinigste.

 • 07-06-2019

  Chris Roelofs

  (8.3)

  Ben nu ongeveer 1 maand de 2e eigenaar van een Hyundai Ioniq Electric. De auto bevalt me heel goed, en zeker in deze Premium uitvoering blijft er qua uitrustingsniveau niets te wensen over. Elektrisch rijden is een genot, lekker rustig aan boord. Als het nodig is kun je sprintje maken, maar de auto nodigt vooral uit tot een rustige rijstijl. Enig minpuntje is het gebrek aan ?over the air? updates, het zou leuk zijn als Hyundai daarin wat moderner zou worden. Tevreden eigenaar.

 • 27-05-2019

  Danny Groot

  (7.4)

  De auto rijd prima; het is geen sportauto, daar moet ik aan wennen... Wat ik echter wel mis in Europa, is een app waarmee ik hem kan voorverwarmen; dit kan uiteraard met het schema in de auto, maar je kunt hier maar 2 momenten inplannen en ik werk onregelmatig, dan moet ik elke keer als ik uitstap gaan bedenken, wanneer ik weer vertrek, dat is geen doen. Ik denk echt, dat Hyundai Europa hier achter loopt, in 2019... elke andere EV heeft dit al en niet-EVs kunnen ook al een groot deel via een app... (navigatie instellen, claxon en verlichting bedienen).

 • 16-04-2019

  Carolus de Jong

  (10.0)

  Geweldige auto, wat een rij plezier.

 • 29-03-2019

  . Hellevoort

  (10.0)

  Zeer tevreden over deze auto: op 1 minpuntje na: De navigatiekaart is niet up-to-date. Dezelfde kaartleverancier verstrekt elk kwartaal nieuwe kaartupdates. Helaas heeft de Ioniq een kaart van februari 2018..........(EUR.10.41.46.701.002.2(D.D2?E.D1)

 • 05-03-2019

  Gert vdK

  (9.1)

  Fijne auto, helaas is de opgegeven actieradius in de praktijk niet haalbaar maar voor mijn dagelijks woon/werkverkeer perfect. Snelladen werkt ook prima, in korte tijd weer op pad bij Fastned. Bandengeluid in de auto is nogal nadrukkelijk aanwezig dus minder stil dan verwacht. De LKASS functie is nogal pingpong achtig dus die staat standaard uit bij mij. De adaptive cruisecontrol is heel fijn op de snelweg en werkte zelfs op lage snelheid bij extreme gladheid. Het regenerend remmen werkt ook prima, meestal is het mogelijk met 1 pedaal te rijden. In de stad werkt auto-hold ook goed bij verkeerslichten e.d. Regensensor voor de ruitenwissers werkt ook goed, airco en verwarming zijn nagenoeg perfect. Verlichting is prima. Zitcomfort is goed. Audioinstallatie werkt ook prima (DAB ) Navigatie werkt maar heeft inmiddels wel updates nodig, hopelijk via de dealer bij de volgende beurt (30000 km) ?

 • 21-02-2019

  Herman Bes

  (8.3)

  Prima auto met een uitstekende range voor het doel waar hij voor word ingezet.

 • 06-02-2019

  N.r. Albers

  (9.1)

  De Ioniq Electric rijdt soepel, en zoals hoort bij een electrische auto, zeer stil. Dit geeft een enorme rust voor de bestuurder. De Adaptive cruise control is zeer makkelijk in gebruik, enige punt van aandacht is dat het behalve een verandering van kleur op een symbool niet duidelijk is of de lane follow wel of niet zijn werk kan doen. Het geluidssysteem is kwalitatief zeer goed, handig, want hij wordt niet zoals bij de meeste auto's overspoeld door het motorgeluid. Algehele conclusie: fijnste auto die ik ooit in heb mogen rijden, relatief kort bereik doet hier geen afbraak op.

 • 06-02-2019

  Bob Visser

  (9.1)

  Super auto, erg blij mee.

 • 05-02-2019

  Pepijn Knol

  (10.0)

  Fantastische auto, elektrisch rijden is geweldig, altijd maximaal koppel, traploos versnellen, prachtig afremmen op de elektromotoren! Actieradius valt tegen in de praktijk, in de winter haal ik net 160 km op een volle lading.