• 10-01-2018

  Peter Os

  (9.4)

  De Hyundai Ioniq Electric uit november 2016 is de auto die mij dagelijks brengt waar ik moet zijn met een effectief bereik van rond de 200 km i.c.m. met het oplaadnetwerk dat er momenteel beschikbaar is. De buitenkant geeft de auto een representatief karakter. De binnenkant zorgt voor de comfort die je op je reis wenst. Enkel de dwarsbalk van de achterklep is een design punt waar je aan moet wennen. De technische aspecten die de auto met zich meebrengen, denk bijvoorbeeld aan adaptive cruisecontrol en lane assist en het gemak, de veiligheid die dit geeft bij de reis. Het heeft mijn rijstijl positief verbeterd, waardoor ik uitgerust en ontspannen op mijn bestemming aankom!

 • 09-01-2018

  Bert Bosch

  (9.4)

  De Ionic Electric is een fantastische auto. Zit heerlijk, rijdt heerlijk, sportief, snelle acceleratie, zoeft er geruisloos vandoor. Thuis opladen ( 19 cent per kwh) of snel met Fastned langs de weg(iets meer). 's Zomers een bereik van 220 km, 's winters wat minder, prima rijcomfort, verwarming, koeling, audio, alle andere accessoires, perfect. Als beste elektrische auto gekwalificeerd door de ANWB, zie laatste Kampioen. En : vlotte adequate service bij Geenjaar Leiden. Beetje lage instap voor krasse knarren zoal ik, maar daar wen je snel aan. Ik raad hem iedereen aan en zou hem zo weer kopen !

 • 04-12-2017

  onbekendioniqje

  (10.0)

  Top auto!!! Rijd geweldig is van alle luxe voorzien en helpt je ook veilig rijden met allerlei snufjes! Heerlijk om co2 neutraal te mogen rijden, en ook nog rijden op de zon!!!!!!!!!!

 • 13-10-2017

  Selmar Will

  (8.9)

  Een goede, zeer betaalbare auto met een uitgebreide cruise control: bijna alle veiligheidsopties zitten er in, en zonder meerprijs. Ik rijd de Premium versie en heb het dakje onder bijna alle omstandigheden open. Vergeleken met mijn eerdere BMW I3 (met een actieradius van ca 100 km) is de opgegeven actieradius van de Ioniq met rond de 200 km volledig voor je beschikbaar, ook al jakker je met meer dan 130 over de snelwegen. Alleen voor het uiterlijk voel ik regelmatig enige (opel-) schaamte; dit komt vooral door het op stagiaire-kwaliteit ingevulde paneeltje, dat in plaats van de grille is gemonteerd. Vreselijk. Wat me erg irriteert is de ver naar achteren rollende stoel; dit laat je helemaal niet beter instappen. Uitzetten (maar dat kan niet). Maar toch een zeer goede auto, en dat zeg ik zelfs na 4 jaar BMW I3.

 • 18-09-2017

  Ron Waardenburg

  (10.0)

  hallo lezer, Bij Robert, Hoge Emmen mijn eerste Hyunai met 100% electrische aandrijving gekocht. Ik heb er lang over gedaan om tot deze beslissing te komen bij het zoeken naar dit type wagens is de batterij bijna altijd lease, wat het weer veel duurder maakt en de wagens die dit niet hadden waren voor mij helemaal onbetaalbaar (Tesla bijvoorbeeld). Toen vond ik de Ionic las er veel over maakte een proefrit, maar hij bleef net te duur, tot ik Robert bij Hoge Emmen tegen kwam, hij bood net wat meer voor mijn inmiddels wat oudere Prius en ik kocht bij Robert mijn droomwagen. Ik het er nu ongeveer 10.000 km mee gereden en tja, ik wil niet anders meer achteraf was de prijs echt goed, de wagen heeft drie erschillende rij-standen waaronder een sportieve, waarmee je menig auto het nakijken geeft, qwa veiligheid , super, lees maar na , hij zit super, fantastische stoelen. zou wel meer willen schrijven, wat uitgebreider zeg maar, maar het aantal letters is op die ik kon gebruiken gr, Ron

 • 30-08-2017

  Hoekie

  (10.0)

  Een comfortabele en milieuvriendelijke auto dit heel comleet is uitgerust en zeer geschikt voor zakelijk en priv?.

 • 20-08-2017

  Mario K

  (9.4)

  Ioniq EV is een geweldig complete auto met alle denkbare features. Elektrisch rijden is heerlijk en goed voor het milieu, ontegenzeggelijk de toekomst. Ik zeg; doen!

 • 14-07-2017

  Bouke Vogelaar

  (9.7)

  Wat een topauto! We rijden voor nog geen 4 cent per kilometer in een luxe auto met supergoede systemen. Elektrisch optrekken is lekker sportief en snel en het bereik is ruim voldoende voor 97% van al onze ritten, en die andere ritten zijn zo lang dat een 20 minuten koffiepauze aan een snellader geen enkel probleem en eigenlijk wel verstandig is. Tot nu toe een top auto zonder klachten!

 • 03-04-2017

  Hans Harskamp

  (9.7)

  Na 10 jaar Lexus (3 stuks) bedenk je je toch wel even om een overstap te maken naar een Hyundai Ioniq EV. Maar toen ik een proefrit maakte in de EV viel mij dit alles mee. Natuurlijk alle waar naar zijn geld, maar ik wilde iets prettiger instappen, als particulier mijn portemonnaie ontlasten en stilletjes, met zero emission lekker kilometers maken. Een laadpaal zonnepanelen (ter compensatie) aan huis en rijden maar. Dan de extra's die ik van mijn Lexus gewend was EN MEER. De Pemium troefde mijn Lexus af door "adaptieve cruisecontrole, een open dak en "zelf sturend" tussen de lijntjes enz. Kanttekening : Nog geen fietsendrager beschikbaar. Tot op heden niet meer dan 195km uit 1 lading kunnen halen. Bij 6 graden 170 km. (gemiddeld snelweg/bebouwde kom). 280 km is dus veel te hoog gegrepen. Gewoon op tijd laden en dan geen probleem. Fijne auto

 • 19-03-2017

  Frans Rondel

  (9.1)

  Had al eerder 2x een hybride-auto en 2x een fullelectric-auto van andere merken maar deze Ioniq is in alle opzichten superieur.