• 14-09-2022

  Walter Hendriks

  (10.0)

  Ik ben echt laaiend enthousiast over mijn Hyundai Santa Fe! Wat een geweldige auto. Je moet denk ik even weten dat ik een verstokte Audi rijder was en op het eind een Audi A6 Avant reed met ruim 250PK en alle van alle comfort voorzien. Nu met deze prachtige Santa Fe ben ik compleet verrast over de bizarre kwaliteit, rijcomfort, klasse, stoere uitstraling (ja toch ook belangrijk) en natuurlijk het gemak waarmee je electrisch kunt rijden. Wat een paradepaardje!

 • 02-08-2022

  P Harms

  (8.6)

  Heerlijke auto, ruim, enorm comfortabel (Amerikaanse rijbeleving op Europese wegen). Daarbij leveren de looks van de Santa Fe, verassend veel aandacht op. Kortom heel veel auto voor het geld.

 • 26-07-2022

  Bert Terlien

  (8.0)

  Keurig afgewerkte auto die uitstekend voldoet. Zeker als je regelmatig (thuis) kunt opladen is het verbruik goed. Gemiddelde (na ~6000km) is ongeveer 1:25. Op de snelweg (hybride modus) is het verbruik ongeveer 1:13. Nog niet slecht voor zo'n grote auto, maar toch. Afwerking is fraai, zeker aan de binnenkant Er echter wel enkele ergernissen: - De leverbare kleuren zijn veel te behoudend. Wit, zwart of vele tinten grijs. Waarom niet (zoals in vele andere landen) ook een mooie harde metallic blauwe kleur of diep rood metallic? - De Blue-Link app is ergerlijk. krijgt vaak geen verbinding met de auto en de status update lukt dan pas na een aantal pogingen - Er zijn te veel functies niet beschikbaar als je rijd. Er is kennelijk niet nagedacht over een bijrijder die ook van alles kan doen. - Het laadschema (met name de start en eindtijden) vervalt elke paar dagen. Zeer ergerlijk. - Een navigatie route kan slechts uit 3 punten bestaan. Veel te weinig! - en nog meer, maar ruimte tekort...

 • 27-11-2021

  Kees Veerman

  (9.7)

  Rijden we nu 1 week mee echt een geweldige auto

 • 22-11-2021

  Frank

  (8.6)

  Na ruim 330.000 km met mijn vorige Santa Fe V6 te hebben gereden en een kort uitstapje naar een Peugeot 3008, sinds begin oktober eigenaar van een Santa Fe PHEV Premium 7-zitter. Een erg fijne auto, nu ruim 1800 km mee gereden en nog steeds niet hoeven tanken (gemiddeld 1 op 62,4 km). Nu rijd ik voornamelijk korte ritjes, dus ik ben wel benieuwd wat het verbruik zal gaan worden op langere trajecten. Het is heerlijk stil in het interieur en de stoelen zitten als fauteuils. De geluidsinstallatie is perfect en de fraaie grill levert veel leuke reacties op. De camera's ten behoeve van de dode hoekwaarschuwing waarvan het beelden op het dashboard vertoond worden bij het richting aangeven, werken perfect en maken het het van richting veranderen enorm overzichtelijk. Enige minpunt (tot nu toe) vind ik dat de auto niet voorverwarmd kan worden (of in de zomer gekoeld) middels de Bluelink-app, terwijl de auto aan de stekker staat op te laden.

 • 20-11-2021

  P. Roode

  (9.7)

  gisteren mijn Santa fe opgehaald. Ik ben verliefd tot me oren. zou niet weten waarom ik ooit een andere merk zou kopen.