ADVIES OP MAAT

Keuzehulp elektrisch laden

Welke laadpaal past het beste bij jouw situatie? Hoeveel gaat het laadpunt je kosten? Vul de online keuzehulp elektrisch laden in en ontvang persoonlijk advies en een kostenplaatje.

Waar wil je het laadpunt gaan plaatsen?

Thuis, woonhuis met eigen parkeerterrein

Thuis, in een appartementencomplex

Thuis, ik parkeer op straat

Op kantoor

Anders

Welke lader heb je (op het oog)?

Zo kunnen we je nog nauwkeuriger advies geven.

1-Fase
Onboard Charger

3-Fase
Onboard Charger

Wat is de aansluitwaarde van je meterkast?

De aansluitwaarde heeft invloed op de laadsnelheid. Indien u geen 3-fase aansluiting heeft adviseren wij om uw meterkast te laten verzwaren naar een 3-fase installatie. Op die manier kunt u optimaal genieten van de laadcapaciteit van uw auto.

1x35A

1x40A

3x25A

3x35A

Weet ik niet
(Kosteninschatting wordt minder nauwkeurig)

Meer informatie

Aansluitwaarde 1x35A of 1x40A

Indien de aansluitwaarde 1x35 of 1x40 is dient er een verzwaring plaats te vinden. Hiervoor moet Vattenfall InCharge een voorbereiding treffen voor de netbeheerder, kosten hiervoor bedragen 292.82 euro. Daarnaast komen er aanvullende kosten vanuit de netbeheerder bij kijken (363-424 euro). Neem hiervoor contact op met de netbeheerder.

Welk laadpakket wil je afnemen?

Laadpakket Basis € 1.899,-
 • Basisinstallatie
 • Laadpunt* Alfen Eve single - tot 22 kW
 • Dynamic Load Balancing (met slimme meter tot 15 meter van de meterkast)
 • Montage aan de muur
 • Keuze uit vaste kabel of stopcontact
 • Laadpas voor thuis & onderweg laden
 • 2 jaar garantie
Laadpakket Premium € 2.699,-
 • Premium installatie
 • 10 meter graafwerk
 • 5 jaar "Smart Abonnement"
 • Laadpunt* Alfen Eve single - tot 22 kW
 • Dynamic Load Balancing (met slimme meter tot 15 meter van de meterkast)
 • Keuze uit vaste kabel of stopcontact
 • Standvoet indien gewenst
 • Laadpas voor thuis & onderweg laden
 • 5 jaar garantie
* laadpunt wordt afgesteld op hoogst haalbare snelheid

Wil je het laadpunt aan de muur of op een standvoet?

Je keuze voor een type laadpunt hangt heel erg af van je situatie. De goedkoopste én meest weerbestendige keuze is het model voor aan de muur. Deze is makkelijker te installeren en kost je daarom minder geld.

Aan de muur

€ 217,80 Gratis bij Laadpakket Premium

Op een standvoet

Wil je een laadpunt met of zonder vaste laadkabel?

Je ontvangt standaard bij je auto al een losse laadkabel. Vattenfall InCharge adviseert daarom een laadpunt zonder vaste kabel. Wanneer je namelijk een vaste kabel hebt en deze gaat stuk moet je het gehele laadpunt vervangen. Beide opties hebben geen meerprijs.

Zonder vaste kabel (aanbevolen)

Met vaste kabel

Meer informatie

Wat is de beoogde afstand van je meterkast tot de laadpaal?

Om de thuislaadpaal aan te kunnen sluiten, is het nodig om een kabel te leggen vanuit de meterkast naar de gewenste plaats van het laadpunt. Voor een juiste inschatting van de hoeveelheid werk en de kosten, stellen wij je een paar vragen.

Kabels behoren in rechte lijnen te lopen van de meterkast naar de laadpaal. Meet de afstand zoals de kabel daadwerkelijk van de buitenwand naar de laadpaal gaat lopen.

En wat is ongeveer het aantal meter dat we buiten moeten graven?

Dit betreft dus het aantal meter waar de bekabeling uit het huis komt tot aan het laadpunt. Indien het laadpunt direct aan de muur waaruit de kabel uit het huis is gekomen geplaatst wordt hoeft er dus niet gegraven te worden

Zal de stroomkabel vanuit de meterkast via de kruipruimte naar de laadpaal lopen?

Ja

Nee

Is deze kruipruimte toegankelijk?

Ja

Nee

Jouw advies:

1. Je laadpunt 2. De kosteninschatting 3. Laadpakket aanvragen

1. Je laadpunt

Je hebt gekozen voor een met een . Daarvoor is dit de beste oplossing: Laadpunt: Alfen Eve single - tot 22 kW

Wij adviseren een 22 kW laadpunt omdat je op deze manier je auto zo snel mogelijk kan opladen en zo ben je klaar voor de toekomst.

2. De kosteninschatting

Standvoet voor Alfen Eve Single
Installatiekosten
Datakabel
Voedingskabel
Graafwerkzaamheden
Totale kostenschatting

Het kan voorkomen dat de kosteninschatting afwijkt van de daadwerkelijke kosten die men op locatie tegenkomt (zoals meer meter graven). In dat geval worden de extra kosten tijdens de installatie aangegeven. Alle bedragen zijn inclusief btw.

3. Laadpakket aanvragen

De keuzetool geeft een advies op maat. Als je jouw gegevens hieronder achterlaat, zal Vattenfall InCharge contact met je opnemen. De Hyundai dealer verwerkt de kosten op je factuur.

Dealer*

(de geselecteerde dealer zal contact met je opnemen)

* Verplichte velden

Thuis, in een appartementencomplex

Voor appartementencomplexen kunnen wij helaas geen installaties verzorgen. Verkoop van het laadpaalpakket is alleen mogelijk wanneer je op zoek bent naar een thuislaadpunt en beschikt over een eigen parkeerplaats bij een woonhuis.

Thuis, ik parkeer op straat

Voor deze situatie kunnen wij helaas geen installaties verzorgen. Verkoop van het laadpaalpakket is alleen mogelijk wanneer je op zoek bent naar een thuislaadpunt en beschikt over een eigen parkeerplaats bij een woonhuis. Neem contact op met de gemeente voor de plaatsing van een publieke laadpaal.

Op kantoor

Voor een laadpunt bij jou op kantoor is altijd een inventarisatie op locatie nodig om de installatiekosten te bepalen. Neem contact op met onze B2B specialist bij Vattenfall InCharge

Bel 088 363 7991

(bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur)

Anders

Voor deze situatie kunnen wij helaas geen installaties verzorgen. Verkoop van het laadpaalpakket is alleen mogelijk wanneer je op zoek bent naar een thuislaadpunt en beschikt over een eigen parkeerplaats bij een woonhuis.

Kruipruimte niet aanwezig

Als er geen kruipruimte aanwezig is kan het zijn dat de installatie complexer wordt. In dat geval moet er door een specialist bij Vattenfall InCharge een quote gemaakt worden. De dealer moet dan bellen met Vattenfall InCharge via 088 363 7991 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur)