• 17-10-2023

  Ralph

  (9.7)

  Nu ruim 4 maand in het bezit van een mooie rode Bayon premium. Het is een hele fijne auto om in te rijden, het interieur is mooi afgewerkt met een duidelijk volledig digitaal instrumentarium en een groot navigatiescherm. De bluelink smartphone app is ook echte toevoeging voor de auto.

 • 16-07-2023

  Paul Janssen

  (8.9)

  FF wennen aan de Bayon, is mijn eerste Hyundai. Na een aantal dagen van alles uitproberen en aanpassen al redelijk gewend, zou niet meer terug willen naar Captur en een schakelbak. Tot nu toe uiterst positief.

 • 16-07-2023

  Paul Janssen

  (8.9)

  FF wennen aan de Bayon, is mijn eerste Hyundai. Na een aantal dagen van alles uitproberen en aanpassen al redelijk gewend, zou niet meer terug willen naar Captur en een schakelbak. Tot nu toe uiterst positief.

 • 22-04-2023

  W Doorm

  (9.7)

  Toppertje fijne auto

 • 22-04-2023

  W Doorm

  (9.7)

  Toppertje fijne auto

 • 02-03-2023

  P. Versteeg

  (2.0)

  Zeer ontevreden mijn bayon maakt een ratelend geluid en probleem aangekaart bij dealer die heeft geprobeerd een te verhelpen zonde succes en deze zou nu met Hyundai contact leggen tot op heden niets mogen vernemen zeer teleurgesteld in de dealer H Point en Hyundai hopelijk gaat dit nog veranderen voor nu helaas zijn mijn ervaringen ZEER NEGATIEF

 • 16-02-2023

  Marc vd Els

  (10.0)

  Sinds enkele maanden in het bezit van een Hyundai Bayon. Wat een fijne auto! Er zit werkelijk alles op en aan wat je maar nodig hebt. Mooie vormgeving, mooie kleuren! De auto is erg ruim van binnen. De stoelen zitten lekker en je hebt goed zicht. Qua prestaties is het een hele goede auto, er zit pit in! Je hebt de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 prestatiestanden, dat is ook fijn. Qua veiligheid denk ik dat het ??n van de betere auto's is! Ook qua verbruik een prima keuze!

 • 15-02-2023

  Peggy Hartmann Bokhout

  (10.0)

  Wat een verademing....! Onze 8 jaar oude I20 had versleten koppelingsplaten. Ik ben naar de nieuwe Hyundai Dealer in Emmen gebracht met de Mobiliteitservice. Daar had ik de keuze tussen weer een I20 waar ik nu nog goed uitstap, maar over 10 jaar ook? Toch maar een proefrit met een Bayon gemaakt, er ging een wereld voor me open...Wat een fijne instap en wat een ruimte, zowel als rijder, bijrijder en achterin. Dan hebben we het nog niet eens over de kofferbak. Ik vond de I20 al ruim, de Bayon is net iets ruimer. Ook prettig dat we nu een overzichtelijk scherm hebben met navigatie, terwijl ik 8 jaar met mijn smartphone als navigatie heb gereden, en de dabradio functie en achteruitrij camera, voor mij een geschenk uit de hemel. Dat had ik allemaal niet in mijn oude I20, dus was best wennen. Ik rijd er bijna twee weken in, maar als ik dit had geweten voor de koppelingsplaten het hadden begeven reed ik vast en zeker eerder in Bayon!

 • 22-01-2023

  Gerard Dikmans

  (10.0)

  Eerst 5 jaar in een I 20 gereden. Prima auto. Bij het ouder worden is een wat hogere instap wat makkelijker. De Bayon is hiervoor een uitermate geschikt model. Verder biedt de auto allerlei mogelijk comfort. De elektronica heden ten dage is niet weg te denken. Al met al een tevreden Hyundai rijder.

 • 21-01-2023

  Leo Reens

  (9.7)

  Ik heb deze auto nu 2 maanden in gebruik en hij bevalt mij prima. Ontdek nog steeds nieuwe, leuke en veilige kanten aan deze auto. Tot nu toe moet ik zeggen, ben super blij en gelukkig met deze keuze. Kan tot nu toe geen min punten ontdekken.