• 24-11-2022

  Peter Cok

  (8.3)

  Hier is niets mis mee met deze auto erg gebruiks vriendelijk. Kortom een fijne auto

 • 14-11-2022

  H. Scheltema

  (9.7)

  Prima auto , voor een leuke prijs

 • 11-11-2022

  M Siekman

  (10.0)

  Prima auto,en zeer goede service, super

 • 25-10-2022

  Marcel Nieuwenhuis

  (10.0)

  Super auto! Wij zijn er erg blij mee. De I 10 is heel stoer geworden Hij rijd fantastisch. Echt een mooie stadsauto.

 • 18-10-2022

  Mathieu Ouwerkerk

  (8.0)

  prima auto en voor deze prijsklasse comfortabel. Ook op de langere ritten zijn de stoelen comfortabel en kom ik niet gebroken uit de auto na een rit van 4,5 uur. Enige verbeterpunt is de vering, deze is erg stug en bij een verkeersdrempel of hobbel in de weg moet je echt wel afremmen anders zit je tegen het dak met je hoofd. Ook kraakt de auto als je over een hobbel rijd, bij navraag in de Hyundai garage werd mij verteld dat dit ligt aan de constructie van de auto en dat er niets aan te doen is. Ondanks dat toch tevreden, er is in deze prijsklasse simpelweg geen ander merk met hetzelfde comfort en luxe. Volgend jaar loopt het contract af en na even te hebben gekeken weet ik niet of dat voor een volgende auto ook nog het geval zal zijn, prijzen zijn aanzienlijk gestegen en het aangeboden aantal kilometers aanzienlijk minder bij een standaard contract.

 • 21-09-2022

  Fatima Tavares

  (10.0)

  ik ben helemaal blij met mijn I10, comfortabel, zuinig, klein en heerlijk rijden, niet vergeten de mooi uitstraling, super trots op mijn auto, ik rij al jaren Hyundai en zou niet anders willen. blij met mijn keuze!! en het interieur wow voel me helemaal thuis, super mooi en lekker ruim ook.

 • 16-09-2022

  R Rothfusz

  (9.1)

  Leuke stadsauto heb er veel plezier mee en iedere dag een glimlach als ik erin rij!

 • 14-09-2022

  Leon Verheijen

  (9.4)

  De Hyundai I10 is een geweldige auto. Het comfort is groot, hij rijdt supergoed, zweeft over de weg, het schakelen gaat soepel, het zitcomfort is super, je raakt maar niet vermoeid, goede afwerking en materiaalgebruik. De veiligheidsvoorzieningen zijn indrukwekkend voor een auto in het A segment. En dan nog de ruimte....4 volwassen geen probleem, lekker veel plaats, wat heeft Hyundai een goede auto neergezet, en wat zou het terecht zijn als het publiek dit ging ontdekken, nog steeds vind ik dat Hyundai in het algemeen (zeer ten onrechte) niet die waardering krijgt die het verdient. Daar staat tegenover dat als je eenmaal in de I10 hebt gereden je er heel anders over denkt, en als je serieus een auto in het A segment zoekt je zeker geen andere auto meer wilt rijden, of er ueberhaupt nog langer over wilt denken.

 • 14-09-2022

  Marieke Plekker

  (10.0)

  Goede service. Goed geholpen, veel keuzes waardoor ik een auto kon kopen. Geven eerlijk advies en helpen je overal bij. Ik voel mij serieus genomen en je wordt eerlijk behandeld. Het voelt heel vertrouwd en je weet echt waar je aan toe bent. En mijn nieuwe hyuandai I10 was ook heel gauw binnen. Hyuandai denkt echt met je mee en geven heleboel opties. Onwijs dankbaar. En geniet volop van mijn nieuwe hyundai I10!

 • 14-09-2022

  A Schaafsma

  (9.1)

  De eerste 6000 km zitten er op. Nog steeds tot volle tevredenheid. Verbazingwekkend wat ze aan techniek in zo'n kleine auto kunnen stoppen. Alles tot volle tevredenheid. Auto is zuinig, comfortabel en ik vind het nog steeds een plaatje om te zien. Alleen weigert de cruise control af en toe dienst. Soms is motor uit en weer aan voldoende maar niet altijd. Moet nog naar worden gekeken. Ook een dikke plus voor Hyundai van der Linden in Zoetermeer.