• 19-12-2023

  Jack Berendsen

  (8.3)

  Een hele fijne auto met heel veel ruimte, een moderne uitstraling en en lekker veel rijhulpen.

 • 21-10-2023

  Jessie Klinckenberg

  (10.0)

  Zeer tevreden over de levering van mijn nieuwe auto. Dank Oostendorp Helmond.

 • 06-10-2023

  Karel Heijnen

  (10.0)

  Heel goede introductie door Sales Manager Didier van Unen bij aflevering auto in Rotterdam. Zeer tevreden!

 • 29-09-2023

  Guus Haefkens

  (9.4)

  Een fantastisch uitziende auto met een comfort and rijgemak als van een groter en duurder model. Alles is logisch en duidelijk geordend wat het rijplezier gewoon vergroot. Ik sta versteld van de mogelijkheden van deze wagen.

 • 19-09-2023

  Sandra Hummelink

  (9.1)

  Erg blij met deze aankoop!!

 • 05-08-2023

  Harry Bulten

  (10.0)

  Heb de auto reeds 3 jaar en ben zeer tevreden. Alle comfort aanwezig die je jezelf gewenst hebt. Daarbuiten zeer fraaie afwerking, zowel binnen als buiten. Rijd zeer zuinig. Rijd al 3 jaar constant op 5.5 op 100 km. Dus ca 1 liter brandstof op 18.1 km. Tot dusver geen problemen met de auto gehad en verwacht het ook de komende tijd niet. Service is uitmuntend. GEEN KLAGEN. ?en minpuntje op de gehele auto: de veiligheidsgordel in de houder doen is soms lastig, vooral met een jas aan, maar dit is zo'n klein minpuntje dat het niet rechtvaardig is om er over te klagen. Dit komt door de weinige ruimte bij de houders van de veiligheidsgordels.

 • 02-08-2023

  Emile Ruijfrok

  (8.9)

  In mijn werkbare leven kunnen kunnen rijden in grotere luxe auto's als BMW, Volvo, Audi, Saab Mijn vrouw reed een i10 en toen ik met pensioen ging met deze auto nog ca 2 jaar doorgereden. Verrassend goed qua rijden en zitten deze i10. Vandaar dat ik Hyundai ook meenam in mijn afwegingen. Toen zag ik de nieuwe i20 . In het B segment een leuk en sportief design; absoluut geen 'ouderen'' imago. Leuk interieur. Prima stoelen weer. Praktische ruimte ook voor volwassenen op de achterbank. Ik golf veel en indeling met achterbank en ruimte prima! Luister veel muziek Geluidsinstallatie gewoon goed. Functionele veiligheidsitems. Kortom heel happy met deze auto en past goed bij wat ik wil uitstralen

 • 23-07-2023

  Ron Coerver

  (9.1)

  Sinds enkele maanden ben ik in het gelukkige bezit van een Hyundai i20 1.0 T-GDI comfort 7-traps automaat. Het woord COMFORT kun je echt met hoofdletters schrijven, want wat er allemaal aan extra's in deze uitvoering is geduwd is werkelijk top. Lane-assist, noodremassistentie, dodehoek-assistent, vermoeidheidssensor, verkeersbordenherkenning, noem het maar op. Verder zit je qua comfort in heerlijke stoelen met opstaande randen, een beetje sportstoel-gevoel. De eerste paar honderd kilometers moest ik natuurlijk even wennen aan alle visuele en hoorbare meldingen. Maar na een vakantie in Oostenrijk voel ik me als een vis in het water in deze geweldige auto. Ook daar heeft hij bewezen dat er genoeg power is om in dit bergachtig landschap goed mee te kunnen rijden met de rest van het verkeer. De 7-traps automatische versnellingsbak schakelt zo soepel en snel dat je in de 7e versnelling nog niet eens merkt dat de auto al 6 keer geschakeld heeft. Dan zijn er de 3 drive-modes, te weten ECO, COMFORT en de SPORT, waarbij ECO voor zich spreekt namelijk zo snel mogelijk gang hoog schakelen om zuinig te rijden. In deze ECO-mode moet nog vermeld worden dat er ook nog een zeil-functie is, waarbij het loslaten van het gaspedaal (bij genoeg vermogen van de 48V akku in de kofferbak) de auto uitgeschakeld wordt en een stuk rijdt op de 48V-akku, maar dit is echt maar een beperkt stuk, m??r het werkt wel degelijk. Dan is er de COMFORT-mode, deze gebruik ik het meest, er zit duidelijk meer power bij het gas geven en alles werkt in deze stand het meest optimaal. Dan is er nog voor speciale momenten n?g wat meer power aanwezig, namelijk de SPORT-mode. Denk hier aan bergachtig gebied, snelweg (maar niet constant) etc. De auto trekt v??l meer door in de versnellingen en de turbo doet zijn werk en het geluid wordt ook wat sportiever. Verder is het ook een aangenaam stille auto, je hoeft echt niet opeens op de snelweg de radio harder te zetten, met de reeds hierboven genoemde aangename stoelen, kom je na een lange rit niet vermoeid uit de auto. Het enige wat mij nog helemaal moet overtuigen is het benzineverbruik in de stad, dan zit ik toch gemiddeld op 6,5 liter op de 100, maar daar staat weer tegenover dat mijn verbruik tijdens de vakantie op lange stukken op 4,7 liter op de 100 was, en dat is natuurlijk weer super. Als laatste wil ik nog het volledig digitale dashboard noemen, dat heel duidelijk is, mooie kleuren bij de verschillende drive-modes en veel informatie laat zien. Al met al is mijn slotconclusie na de eerste 5000 km dat ik qua comfort en prestaties in een super goede auto rijd waarvan ik nog geen seconde spijt heb gehad.

 • 21-07-2023

  Frans Bilderbeek

  (6.3)

  ...

 • 16-07-2023

  Arent Hendrik Vos

  (9.1)

  Ik heb de auto nu een maand in bezit En ik ben zeer tevreden over