• 21-03-2023

  Andre Voorn

  (8.0)

  tot op heden zeer tevreden.........!

 • 02-03-2023

  Gert van Eldik

  (9.4)

  De Hyundai Tucson. Heb 'm nu al een paar maanden, en ben heel blij met mijn aankoop. Voor mij eerste keer rijden met een automaat, maar kan nu zeggen, wil nooit meer anders. Het design, voor- en zijkant, waren voor mij optisch zeker een pluspunt en daarna de proefrit. Klasse. Lekkere pittige wagen met een veelvoud aan opties, waarvan de meeste standaard zijn. Mooie auto, grote bagageruimte, verstelbare achterbank en nog veel meer.

 • 26-01-2023

  E. Koning

  (10.0)

  Heerlijke gezinsauto (we hebben 3 kinderen)! Van alle gemakken voorzien en met de (elektronische) hulp features een super veilige auto.

 • 21-01-2023

  Rene van der Pol

  (9.1)

  De N-Line is mooi en sportief afgewerkt, de auto is erg vlot en schakelt snel en geruisloos naar de versnellingen in de eco rijstand. Daarnaast is het verbruik in deze stand bij momenteel 1:18 In de sportstand is de auto nog iets sneller weg en het bijkomend voordeel is dat je de versnellingen met de schakel pads naar eigen snelheid kan verhogen of verlagen, deze stand is bij het verkeerslicht naast een "andere auto" wel eens een leuke uitdaging, ik win meestal wel in de sportstand. Het verbruik in deze stand is bij mij 1:12 Verder bezit de auto over voldoende rijveligheids systemen en een goede navigatie. Na jaren lang in een schakelauto te hebben gereden en nu naar de automaat wil ik persoonlijk geen schakelauto meer.

 • 20-01-2023

  P Woensel

  (10.0)

  Super auto Helemaal gelukkig mee. Rijd geweldig zowel met droog als nat weer. Voel me veilig en geniet van het interieur

 • 19-01-2023

  Michel Haar

  (8.3)

  Een lus voor het oog voor mij althans, de een vind m prachtig de ander totaal niet. Heb er nu bijna 15000 km op staan. De auto rijd heerlijk alhoewel ik regelmatig een trilling ervaar opdat de auto zachtjes aan het remmen is. Verder is de adaptieve cruisecontrol heerlijk maar je moet heel goed opletten want soms grijpt deze onnodig in of remt hij veel te laat. Stoelen zitten heerlijk en stuurwiel verwarming zou ik nooit meer willen missen. Een hele fijne auto die nog wat electronische fine tuning zou kunnen gebruiken.

 • 14-01-2023

  Stijn Pelckmans

  (8.9)

  Erg fijne en mooie auto. Erg veel standaard opties. Verbruik is aan hoge kant.

 • 29-12-2022

  Leendert Calvis

  (9.1)

  Ben inmiddels zo'n 6 weken trotse eigenaar van een mooie en prettige tucson hybride premium sky. Tot nu toe geen slechte dingen gevonden behalve dan dat het verbruik toch wat tegen valt (praktijk nu gemiddelde van 1:14,0 km). Had hier wel iets beter van verwacht. Ook werkt de website voor het zelf updaten niet, dus hier ligt nog wel wat verbetering. Verder tot nu toe behoorlijk tevreden. Zou de auto absoluut aanbevelen als men binnen dit segment een interessante auto zoekt. Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.

 • 29-12-2022

  . Stougie

  (6.0)

  Het brandstofverbruik met de caravan er achter valt zwaar tegen. Mijn oude opel met 2 liter turbo liep met zo zelfde caravan 25 % zuiniger daar haalde ik gemiddeld 1 : 10 mee de hyundai tucson moet je echt je best doen en niet harder rijden dan 85 km haal je 1: 7 en 1: 8. Grote spijt van de koop want ik zat te twijfelen tussen de tucson of de volvo xc40 Wat ik ook niet bij de koop realiseerde dat het onderhoud elke 15000 km moet en dat ook kosten verhogend ten opzichten van oude opel. En het is ook slecht voor het milieu om elke 15000km je olie weg te gooien.

 • 27-12-2022

  J. Jonkers

  (8.9)

  Na 6 maanden bleek de klep van de tankopening naar buiten te komen. Eind februari 2022 naar de garage geweest en daar een nieuwe klep ingezet. Nu eind december 2022 is deze klep tot zo'n 6 mm weer naar buiten gekomen. Ik zal maar weer naar de garage gaan om een definitieve oplossing hiervoor te vragen.