• 10-05-2021

  M. Nieuwenhuis

  (5.1)

  Mijn ervaring met de Hyundai Kona Electric is niet zo best, de auto heb ik nu 3WK in bezit....en helaas nu voor het eerste keer al de pechhulp mee moeten maken. Dit wens ik niemand toe, wat een drama...mijn eerste belletje begon om 16:00..na diverse telefoontjes kwam daar eindelijk hulp, nou ja...hulp...de beste man wist ook geen raad met een Elektrische auto, dus afslepen maar, bottom line, 20:00 was ik pas thuis! Dan krijg je vervangend vervoer mee, echter is dit maar voor 4 dagen! vanuit Hyundai pechhulp zeggen ze doodleuk, succes ermee, en dus moet je weer wat regelen, vanaf dit punt ben ik goed geholpen door Hyundai Herwers Arnhem. Maar toen moest de huurauto nog terug..pfff u raad het al, ook dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot..Hyundai Herwers regelde een auto voor mij en zou even meerijden om de andere auto terug te brengen, staan we voor de poort, krijgen we doodleuk te horen, over 30 min bent u aan de beurt, nu even geen tijd!..al met al weinig vertrouwen in Hyundai

 • 10-05-2021

  Remco Loos

  (9.1)

  Zeer fijne auto om me te rijden, door de hogere instap en het comfort tijdens het rijden. Het voordeel van het elektrisch rijden is het koppel die altijd direct aanwezig is. Hierdoor is auto zowel in de stad als op de snelweg soepel in het gebruik.

 • 12-04-2021

  D. Heumen

  (10.0)

  Als ik nu in een ander auto stap,weet je weer waarom je zo blij bent met je elektrische auto! En dat het dan een kona is,maakt het nog leuker. Wat een geweldige auto is dat! Is onze eerste hyundai, maar zeer waarschijnlijk niet de laatste. Bevalt meer dan goed.

 • 13-03-2021

  Mariette Klein Kranenberg

  (8.9)

  Werkelijk een fantastische auto. Zeker prijs- kwaliteit, wegligging en rijbewijs. Het enige echte nadeel is de beperkte opbergruimte voor bagage.

 • 20-01-2021

  Mehmet Caglayan

  (10.0)

  Tevreden auto

 • 13-12-2020

  Gert Tharner

  (8.3)

  Ik voel mij bijzonder thuis in deze auto. tot nu toe geen enkele storing of ander probleem.. Hij is snel, heeft een goede actieradius, en groot genoeg voor ons. Ook de bediening van alle functies is probleemloos. Onze dealer Ursem Barten is vlakbij en kent een prima service. Ik hoop er nog lang en veilig in te kunnen rijden.

 • 09-11-2020

  Luuk

  (8.9)

  Na een jaar super relaxte rijervaring met deze fijne Kona : Hij is supersnel, krachtig, stil, net iets te weinig ruimte in de kofferruimte, superzuinig, bij koude met verwarming aan was de minimum actieradius afgelopen winter na opladen 360 km, afgelopen zomer bij mooi weer 525 km. Rijdt fantastisch, sportief, soepel. Grote voordeel van elektrisch rijden is dat je niet hoeft te schakelen en je dus meer kunt focussen op de weg.

 • 25-09-2020

  Jos Pennartz

  (9.1)

  Een hele fijne auto, compact, en snel.

 • 09-09-2020

  Rob te B

  (8.0)

  Functioneel prima aut. Bereik ok. In Nederland prima, onderweg laden kan in het buitenland verrassingen opleveren (duur langs de route du solei, of duurt langer omdat de lader trager is dan aangeven). Daardoor nog niet echt aan te raden voor vakanties. Uiterlijk: kan. Interieur: ok. Komt soms goedkoop over tov Duitse auto?s maar het is functioneel en gaat niet stuk. Al met al een prima auto met de lage bijtelling.

 • 18-08-2020

  Jan Haan

  (9.1)

  Top auto