• 20-01-2021

  Mehmet Caglayan

  (10.0)

  Tevreden auto

 • 13-12-2020

  Gert Tharner

  (8.3)

  Ik voel mij bijzonder thuis in deze auto. tot nu toe geen enkele storing of ander probleem.. Hij is snel, heeft een goede actieradius, en groot genoeg voor ons. Ook de bediening van alle functies is probleemloos. Onze dealer Ursem Barten is vlakbij en kent een prima service. Ik hoop er nog lang en veilig in te kunnen rijden.

 • 09-11-2020

  Luuk

  (8.9)

  Na een jaar super relaxte rijervaring met deze fijne Kona : Hij is supersnel, krachtig, stil, net iets te weinig ruimte in de kofferruimte, superzuinig, bij koude met verwarming aan was de minimum actieradius afgelopen winter na opladen 360 km, afgelopen zomer bij mooi weer 525 km. Rijdt fantastisch, sportief, soepel. Grote voordeel van elektrisch rijden is dat je niet hoeft te schakelen en je dus meer kunt focussen op de weg.

 • 25-09-2020

  Jos Pennartz

  (9.1)

  Een hele fijne auto, compact, en snel.

 • 09-09-2020

  Rob te B

  (8.0)

  Functioneel prima aut. Bereik ok. In Nederland prima, onderweg laden kan in het buitenland verrassingen opleveren (duur langs de route du solei, of duurt langer omdat de lader trager is dan aangeven). Daardoor nog niet echt aan te raden voor vakanties. Uiterlijk: kan. Interieur: ok. Komt soms goedkoop over tov Duitse auto?s maar het is functioneel en gaat niet stuk. Al met al een prima auto met de lage bijtelling.

 • 18-08-2020

  Jan Haan

  (9.1)

  Top auto

 • 18-08-2020

  Gerrit Vink

  (6.9)

  Weinig kofferruimte maar verder een prima, fijn rijdende, auto.

 • 28-06-2020

  Michel Vilijn

  (7.1)

  Prima auto, achterinn krap, wel lekkere bereik. Voorspelde afstadn klopt meestal aardig

 • 25-06-2020

  Rob Koper

  (8.9)

  Mijn Kona EV is een heel fijne auto en veel zuiniger dan gedacht. Hij kan heel sportief uit de hoek komen, mocht je dat willen en hoewel ik maar op 1 fase kan laden, is dat voor thuis laden geen enkel problem. En langs de autoweg via een snellader gaat supersnel! De enige minpuntjes die ik tot nu toe heb gevonden is dat er sinds 3 maanden een rammeltje te horen was en ik er maar niet achter kwam wat dat veroorzaakte. Het bleek de opgeborgen zonnebril te zijn boven het dashboard. Nu ik het weet, is het prima, maar een betere demping of fixatie van de bril zou ik aanmoedigen. Verder wordt de auto aan de achterkant heel snel erg vuil en dat komt door het aerodynamica, of de afwezigheid ervan. Verder is alleen het raam van de bestuuder met een korte ruk aan de knop te sluiten, terwijl ik bij de andere raampjes de knoppen moet vasthouden; wat kost zo'n knopje nou?. En mijn ruitenwissers reageren niet op regen; wat kost zo'n sensor nou? Zou ik hem weer kopen? JA!

 • 10-04-2020

  Ronald Adams

  (7.4)

  De auto rijd heerlijk en relaxed en is zeer prettig in het gebruik, maar voor een auto in deze prijsklasse is het interieur hier en daar wat goedkoop/veel hard plastic. De airco is niet gescheiden te regelen. en de knop voor de rijinstellingen zit te kort naast de knop voor de stoel en stuurverwarming, zodat je makkelijk de verkeerde indrukt tijdens het rijden. Wanneer de auto op cruise control staat en je geeft snelheid bij dan hapert het. De kofferbak is niet met een knop op de sleutel te openen wat ik ook wel zou verwachten in deze prijsklasse.