• 06-03-2023

  Erik Heek

  (8.6)

  Het is drie dagen geleden dat ik mijn nieuwe Ioniq 5 heb gekregen. Wat een fijne ato om in te rijden! Natuurlijk moet ik nog aan veel wennen en veel uitzoeken hoe het werkt. En ja, ook al aangelopen tegen wat minpuntjes. Met de vieze motregen van vanochtend miste ik de ruitenwisser op de achterruit, ik heb de buiten spiegels maar gebruikt. Ook dat werkt, maar toch, voor zo'n auto... Bij het parkeren had ik vervolgens niets aan de achteruitrij camera: vies. Dam mis ik wel het mooie systeem van VW waar de camera achter het logo zit dat openklapt als je de versnelling in de achteruit zet. Maar verder een prima auto!

 • 05-03-2023

  F Rumphorst

  (9.4)

  Fijne auto. Rijd goed. Ziet er mooi uit. Eigentijds model.

 • 20-02-2023

  Andr? Hilaire Korenhof

  (9.1)

  Het rijden in mijn Ioniq 5 Lounge is een bijzonder plezierige ervaring. Los van het gegeven dat er veel voor je wordt "nagedacht" en verkeersfouten maken beduidend lastiger wordt gemaakt is het rijden dermate ontspannen dat je veel minder snel last hebt van vermoeidheid. De zeer comfortabele stoelen dragen hier in belangrijke mate aan bij. Natuurlijk is het even wennen aan een voertuig dat veel "denkwerk" van je overneemt maar ben je bereid je hiernaar te voegen maakt dat het rijden alleen maar eenvoudiger. Geen centje spijt dat ik de keuze voor deze auto heb gemaakt.

 • 06-02-2023

  Joep Claessen

  (9.4)

  uitstekende auto. Prima rijgenot.

 • 27-01-2023

  U. Westdijk

  (10.0)

  Wat een heerlijke auto. Wil niet meer anders. Ben super goed geholpen door Martijn

 • 21-01-2023

  Maikel de Bakker

  (9.4)

  Met een veilig gevoel de weg op. De Ioniq 5 is een solide auto die een uitstekende rij comfort heeft. Hij is ruim voor alle passagiers en heeft erg veel bagage ruimte. Ondanks dat ik de auto nagenoeg perfect vind zou een achteruit wisser en standaard 360% camera's met een ingebouwde dashcam funkte erg gewenst zijn. Het is immers al weer 2023 ^.-

 • 21-01-2023

  Ivo Diepeveen

  (6.9)

  Fijne auto met een ontwerp voor de toekomst. Vooral gekocht om 800v bidirectionele technologie, ruimte en uiterlijk. Ondertussen komen echter enkele duidelijke minpunten omhoog. LKA kan niet permanent uit en I-pedal kan niet permanent aan. Dat betekent bij iedere instap; - EV start (waarom? Er is geen motor om te starten, ik stap in, dat is genoeg) - Select drive - 3sec LKA inhouden - select I pedal Gewoon belachelijk en als Hyundai hier niets aan gaat doen, doe ik dit zelf wel middels een chipje en post dit online. Vind het (net als vele andere Hyundai/Kia rijders) geen probleem om hiervoor een waiver vinkje ergens te zetten. LKA is gevaarlijk, nu door fietspaden al meerdere keren bijna frontaal op een andere auto gestuurd doordat de auto vind dat hij op het midden van de weg moet rijden. Op de snelweg prima, maar daar schakelt hij toch al in via cruise control. I-pedal is fantastisch en moet gewoon direct aan zijn zoals bij BMW. Helaas zit er ook een duidelijke trilling in de banden die er niet uit gaat met balanceren. De dealer is er mee bezig, hoop dat dit opgelost wordt. Ik wist al dat 3 fase bidirectioneel teruglevering nog niet open staat, maar hoop echt dat hiervoor snel door het concern (voor 2025) een oplossing komt ivm salderen zonnepanelen. Dit klinkt allemaal misschien wat negatief, maar het is echter een fantastische auto, op sommige puntjes (vooral 'veiligheid') is men doorgeschoten. Ik ben me bewust dat EU NCAP hiermee te maken heeft, maar vind dat dit soort dingen een keus voor de koper moeten zijn.

 • 10-01-2023

  Ties Groot

  (9.4)

  Prima auto, comfortabel en veilig

 • 02-01-2023

  Wilfried Balk

  (10.0)

  Het is een hele fijne auto om in de rijden. Wel kunnen we nu, in de winter, wat minder km. rijden dan aan ons was doorgegeven.

 • 22-12-2022

  Arnoud Middendorp

  (9.1)

  Eerste conclusie na 2 maanden: wij zijn heel blij met de auto. Sportiviteit 3 sterren, misschien onterecht omdat wij altijd in eco modus rijden. Sportiviteit is bij ons onbelangrijk. Het gaat om het comfort. en comfort is ook dat de auto comfortabel inhaalt, zonder stress. Dat doet hij. Is de auto perfect? Nee, de Hyundai kan makkelijk beter. Zoals de tochtstrip bij de deur. Deze zit vast aan een heel simpel plastic haakje. Bij ons bleef de tochtstrip niet zitten, dan valt het op hoe slecht dit in elkaar is gezet. Jammer, hoeft echt niet. Weinig accessoires: Op de Style zijn parkeersensoren voor niet standaard. Anno 2022 hoort dat wel. Als het er niet op zorg dat het als accessoire te koop is. Opties moet uitgebreider, tot aan zoiets als een 360 graden camera, zat op mijn vorige (goedkopere) auto. Mis het enorm. Kijk naar andere merken hoeveel opties zij hebben! Verder erg tevreden! Rijd perfect, simpel in gebruik, voordelig en wij hebben een zeer goede (en gezellige) garage!